Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، سید هادی ساداتی درباره آخرین اخبار از پرداخت تسهیلات ارزان و بسته‌های حمایتی به کارگران ساختمانی گفت: بر اساس اطلاعاتی که در اختیار داریم تاکنون این تسهیلات توزیع نشده و کارگران ساختمانی که پیگیر هستند اعلام می کنند که هنوز مبلغی به حسابشان واریز نشده است.

وی تصریح کرد: در صورتی که پرداخت تسهیلات در استان‌ها آغاز شده باشد دولت اعلام می کند ولی با وجود آنکه در اخبار و رسانه‌ها مطرح می شود، به نظر می رسد هنوز به مرحله توزیع وام و تسهیلات نرسیده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لیست کارگران ساختمانی در اختیار تامین اجتماعی

ساداتی درباره پرداخت وام دو میلیون تومانی با بهره پایین که پیش از این قرار بود به کارگران ساختمانی آسیب دیده از کرونا پرداخت شود، گفت: سازمان تامین اجتماعی لیست کامل کارگران ساختمانی را در اختیار دارد و در صورت شروع روند پرداخت تسهیلات می تواند تسهیلات مذکور را به حساب‌های کارگران واریز کند؛ بنابراین نیازی به ثبت نام کارگران ساختمانی نیست.

ثبت‌نام کارگران ساختمانی برای دریافت وام یارانه کرونا

نایب رئیس کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ساختمانی همچنین با اشاره به اعلام شماره ۶۳۶۹ وزارت رفاه برای دریافت تسهیلات حمایتی کرونا، افزود: همانطور که خواسته شده کارگران ساختمانی کد ملی خود را به این شماره ارسال کرده اند تا بتوانند وام یارانه کرونا را دریافت کنند.

وی درباره وضعیت پروژه های عمرانی و ساختمانی در مدت شیوع کرونا اظهار کرد: بیشتر پروژه‌ها در اسفند ماه سال گذشته به طور کامل متوقف شد که در فروردین ماه نیز همچنان ادامه داشت و دلیل آن یک طرف کرونا و یک طرف دیگر گران شدن مصالح ساختمانی بود.

ایجاد حباب قیمت در بسیاری از مصالح ساختمانی

ساداتی ادامه داد: در حال حاضر یک حباب قیمتی برای بسیاری از مصالح ساختمانی از جمله آهن آلات به وجود آمده که در این زمینه بی تاثیر نبوده است؛ از سوی دیگر با توجه به شرایط موجود، نرخ ارز و طلا هم بالا رفته و در سایر فلزات تاثیرگذار بوده است درحالی که در تالار بورس خبری نبود.

به گفته نایب رئیس کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ساختمانی، یک عده به صورت خودمختار قیمت برخی از مصالح ساختمانی را طی این مدت بالا بردند که باعث شد توقف پروژه های عمرانی را به دلیل نوسان قیمت‌ها شاهد باشیم.

افزایش قیمت‌ها در بازار مسکن توجیه ندارد

ساداتی با بیان اینکه در شرایط حاضر افزایش قیمت‌ها نه تنها در بازار داخلی بلکه در بازارهای جهانی فاقد توجیه است، گفت: علیرغم آنکه در ارتباط با مصالح ساختمانی تحت تاثیر قیمت های جهانی افزایشی نداشتیم، ولی بازار مسکن ما قبل از بازار دیگر کشورها تحت تاثیر قرار گرفت در حالی که وقتی اقتصاد متوقف و بسیاری از فعالیت‌ها راکد است، افزایش قیمت‌ها توجیه و معنایی ندارد.

به دنبال شیوع بیماری کرونا در کشور بسیاری از مشاغل و کسب و کارها تحت تاثیر قرار گرفته و دچار آسیب شدند.در همین راستا فعالیت کارگران ساختمانی متاثر از این موضوع به دلیل توقف پروژه های عمرانی و ساختمانی از اسفند سال گذشته تاکنون با وقفه روبرو شده است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی فلزات مسکن یارانه کارگران ساختمانی ویروس کرونا کرونا اخبار کرونا کارگران ساختمانی مصالح ساختمانی پروژه ها قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۶۱۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بابایی کارنامی: درآمد کارگران ساختمانی طبق قانون باید از فرمول مشخصی محاسبه شود / ۱۶ هزار میلیارد تومان برای بیمه این کارگران نیاز است + فیلم

رئیس فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: تقریباً بیش از حدود ۵۰۰ هزار کارگر بیمه هستند و بقیه بیمه نیستند و بیش از ۱۶ هزار میلیارد تومان برای بیمه، یک میلیون و سیصد هزار کارگر ساختمانی در کشور امروز لازم است.

علی بابایی کارنامی، رئیس فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو گفت : اصلاح ماده ۵ قانون کارگران ساختمانی، منابع بیمه این کارگران را شفاف کرده و دولت را موظف می‌کند که به صورت دوره‌ای گزارش درآمد و هزینه‌های این بخش را به مجلس ارائه دهد.

وی افزود :  تقریباً بیش از حدود ۵۰۰ هزار کارگر بیمه هستند و بقیه بیمه نیستند و بیش از ۱۶ هزار میلیارد تومان برای بیمه، یک میلیون و سیصد هزار کارگر ساختمانی در کشور امروز لازم است.

بابایی کارنامی اظهار داشت : طبق این قانون، درآمد کارگران ساختمانی از طریق فرمول مشخصی محاسبه می‌شود و دیگر نیازی به ارائه مدارک و مستندات اضافی نیست.

وی افزود : دولت موظف است آیین‌نامه اجرایی این قانون را به سرعت تدوین و ابلاغ کند.

بابایی کارنامی اظهار داشت : حساب رسمی درآمد نشأت گرفته از فرمول درآمدی منشعب پرونده ساختمان در تامین اجتماعی جدا شده است. این اقدام شفافیت لازم را ایجاد می‌کند و سازمان تامین اجتماعی موظف است هر سه ماه یکبار به مجلس گزارش دهد.

وی افزود :  در قانون جدید، تمهیداتی اندیشیده شده است که با کد ملی هر کارگر می‌توان به راحتی مشخص کرد که آیا او در زمره کارگران ساختمانی است یا خیر.

رئیس فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی تاکید کرد : حل مشکلات دیگر کارگران ساختمانی مانند ایام بیماری و غرامت بیکاری در دستور کار مجلس دوازدهم قرار خواهد گرفت.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی  

دیگر خبرها

  • خانه‌دار شدن کارگران واجد شرایط استان یزد با تسهیلات ارزان قیمت
  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • دریافت مشاوره شیردهی با چشیدن طعم شیرین مادری
  • چهار هزار و ۶۰۰ کارگر ساختمانی قم تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند
  • پیش‌بینی جدید مشاوران املاک از قیمت مسکن در ماه‌های آینده/ الان خانه بخریم یا نخریم؟
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • عرضه به هنگام زمین و تأمین اعتبارات برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است
  • عرضه به هنگام زمین و تامین اعتبارات لازم برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است
  • بابایی کارنامی: درآمد کارگران ساختمانی طبق قانون باید از فرمول مشخصی محاسبه شود
  • بابایی کارنامی: درآمد کارگران ساختمانی طبق قانون باید از فرمول مشخصی محاسبه شود / ۱۶ هزار میلیارد تومان برای بیمه این کارگران نیاز است + فیلم